Om os

Art&Technology

Kildevangen 51

8382 Hinnerup

 

CVR: 32401546

Email: info@art-tech.dk

Tel.: +45 20 123 800

Om os

Art&Techology - omfattende erfaring og indsigt.

 

Art & Technology henvender sig alle virksomheder, der ikke har mulighed for at ansætte eller købe sig til store og dyre løsninger, men alligevel ønsker en professionel og kompetent bistand.

 

Art & Technology's mission er at bistå virksomheder, hvis spidskompetencer er at drive virksomhed, og som har brug for hjælp til at opnå de bedste og mest optimale løsninger, så at kerneopgaver kan blive mindre manuelle, mere effektive og bedre optimeret.

 

Det er vores vision at du og din virksomhed i dag og i fremtiden kan gøre det I er bedst til, være trygge ved at jeres fokus også er vores, og at I har den mest optimale løsning til at hjælpe jer mod målet.

Firmaet

Art & Technology blev etableret i 2009. Bag firmaet står ægteparret Ane og Michael Hejlskov Jacobsen, der begge har en lang og omfattende erfaring fra offentlige og private virksomheder.

 

Ane Hejlskov Jacobsen (Ane Hejlskov Larsen) har i mange år været et kendt ansigt indenfor kulturlivet, hvor hun har arbejdet med udsmykning, udstillinger og organisation. Ane Hejlskov Jacobsen er forfatter til flere bøger på området, og er en vellidt foredragsholder.

 

Michael Hejlskov Jacobsen har arbejdet med IT i mere end 25 år, og har en lang erfaring fra store og små virksomheder. Han har et indgående kendskab til de udfordringer virksomheder har eller kan løbe ind i. Michael Hejlskov Jacobsen har arbejdet med support, indkøb, leverandører, outsourcing, forretningsprocesser og organisation, og har gennem flere år været foredragsholder ved internationale konferencer.

Kontakt

Michael Hejlskov Jacobsen

Partner

 

Tel.: +45 20 123 800

Email: mhj@art-tech.dk

Ane Hejlskov Jacobsen

Partner

 

Tel.: +45 21 622 225

Email: ahj@art-tech.dk